måndag 20 juli 2009

Ur form

090720

Det var ett tag sen sist. Under veckan som varit har jag bla annat titta på Power Weekend i baldersnäs där jag såg Jocke tävla desvärre fick jag ingen chans att hälsa men det kommer nog någon mer gång. Jag har även varit på sem i Sthlm där jag bla annat kikade in vad Garage gym och Träningsspecialisten har att erbjuda. Jag hann även med ett bröllopp på vägen hem från Sthlm i Strömsholm utanför Västerås. Samt att jag har jobbat på rehab ordination från Sjukgymnast på min mage och axel. Denna veckan trappar jag upp rehaben plus att jag ska få träna lite. Springa, situps och dyligt, de flesta tunga lyft) samt allt som smärtar i magen kommer inte att utföras.

Började med en halv Wodd idag då jag knappt tränat på en månad på grund av ont i magmuskel och axel. Inna detta gjordes dock rehab för axel och mage som tog ca 20min som även fick tjäna som uppvärmning.

25 Box jump, 20 inch box (sub hopp till träningsbänk)
25 Jumping pull-ups
25 Kettlebell swings, 1 pood (subb hantel)
Walking Lunge, 25 steps
25 Knees to elbows (gjorde inte alls magen pallar inte)
25 Push press, 45 pounds
25 Back extensions (subb good mornings med stången)
25 Thrusters, hantlar 8.5kg (skulle varit wallball, 20 pounds)
25 Burpees
25 Double unders
12:50

Ganska mycket subbat då jag tränade på ett gym i näsrheten av jobbet fick även rodda ett tag fram och tillbaka råkade även byta plats på Burpees och DU men spelade nog ingen större roll då jag klarade max 2 DU i följd ändå mest pga av att jag inte kunde svinga repet tillräckligt fort för att axlarna var trötta, allt obrutet fram till thrusters. Men jag tog det ganska lungt.

Dock så märker jag att vara bort för länge från crossfit är inte bra fy fan vad jag mådde efteråt.

Inga kommentarer: